Klet je vkopana v živo skalo, tako da vino od grozdja do stekleničenja postopoma selimo od etaže do etaže vedno globje v klet.

Pridelano grozdje predelujemo in spremljamo vino, kot so to počeli naši predniki, tudi bele sorte predelujemo kot rdeče.

Maceracija: belih sorte - 4 do 10 dni, rdeče sorte 10 do 20 dni. Med maceracijo drozge ne hladimo in ne uporabljamo encimov. Vrenje: brez hlajenja, brez dodanega žvepla, v 225 do 2000 l sodih v podzemni vinski kleti. Kvasovke: izključno avtohtone - brez dodajanja selekcioniranih kvasovk. Zorenje: v rabljenih hrastovih sodih (225-2000 l). Vino je na drožeh in brez žvepla do prvega pretoka. Čas zorenja: bela vina - 2 do 3 leta, rdeča vina - 4 do 5 let. Filtracija: vina ne filtriramo in ga tako ne siromašimo. Usedline, ki se zaradi tega lahko pojavi v steklenici našega vina, ne smatramo za napako.